Jong Oranje op jacht naar finale zonder El Ghazi en Bakker

Reacties

Jong Oranje mist vanavond Anwar El Ghazi en Danny Bakker tegen Jong Frankrijk tijdens het toernooi in Toulon. Bij winst plaatsen de Nederlandse talenten zich voor de finale.

Jong Oranje op jacht naar finale zonder El Ghazi en Bakker

Jong Oranje kan tijdens het prestigieuze jeugdtoernooi in Zuid-Frankrijk geen beroep meer doen op het tweetal. Bakker kampt met een enkelblessure en El Ghazi keert huiswaarts in verband met privéomstandigheden. De Ajax-aanvaller kwam tijdens alle groepswedstrijden in actie (op de foto kopt hij richting het doel van Qatar), de middenvelder van ADO Den Haag moest het doen met twee optredens.

De Nederlanders staan voor een belangrijke confrontatie met Frankrijk. De wedstrijden tegen Costa Rica (3-2) en Qatar (5-1) leverden een overwinning op, slechts tegen de Verenigde Staten moest Jong Oranje het hoofd buigen (3-1). Bij winst op de ongeslagen Fransen klimt de selectie van bondscoach Remy Reynierse naar de eerste plaats in de poule en kwalificeert de ploeg zich voor de finale. De wedstrijd van vanavond begint om 19.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.