Jol verwacht in Eindhoven geen avontuurlijk PSV

Ajax werkt met een nagenoeg fitte selectie toe naar de topper in Eindhoven. Trainer Martin Jol verwacht geen avontuurlijk PSV.

Jol verwacht in Eindhoven geen avontuurlijk PSV

PSV wacht nog op de eerste overwinning van het seizoen na de remises tegen VVV-Venlo (3-3) en FC Twente (1-1). Maar Jol voorziet geen aanvallende tactiek van de Eindhovense gastheren. 'Als Ola Toivonen en Danny Koevermans spelen dan zou dat misschien zo zijn, maar ik verwacht niet dat PSV avontuurlijk gaat spelen.'

Het karakter van een topper bracht meer belangstelling. Jol wilde niets weten van een andere benadering. 'Dat is allemaal schijn. Misschien is het wat meer beladen, maar er is eigenlijk geen verschil met de andere wedstrijden.'

Jol beschikt voor zondag over een nagenoeg fitte selectie. Ook aanwinst Thimothée Atouba kan zijn debuut maken voor Ajax. 'Hij zit hier nu ongeveer vier weken. Het wordt nu eens tijd dat hij gedeeltelijk meedoet', aldus de Scheveningse coach.

Waarschijnlijk is Atouba zondag in Eindhoven niet meer dan bankzitter. 'Jan Vertonghen doet het goed als linksback. Vorig jaar was hij goed achterin en als linksback heeft hij mij kunnen overtuigen', aldus Jol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen