Jol: 'Deze overwinning precies wat we nodig hadden'

Martin Jol is verheugd met de overwinning op zijn oude club Tottenham Hotspur. Volgens de manager van Fulham komt de zege op precies het goede moment. Bryan Ruiz is blij met Jol als coach.

Jol: 'Deze overwinning precies wat we nodig hadden'

Dankzij een treffer van Dimitar Berbatov werd het 0-1 in de Londense derby tegen de Spurs. 'Het was een hele goede overwinning, precies wat we nodig hadden. Dat het op White Hart Lane is, maakt het nog meer bijzonder.' Jol was tussen 2004 en 2007 manager van Tottenham, waarna hij Hamburger SV en Ajax trainde voordat hij in de zomer van 2011 naar Fulham kwam.

'Het was het collectief dat vandaag de doorslag gaf', aldus Jol in de Engelse pers. 'De eerste helft hebben we niets toegelaten en in de tweede helft hebben we zelfs zo goed gespeeld dat we nog wel een goal mochten maken. Aan de andere kant was Jermaine Defoe twee keer gevaarlijk en deed doelman Mark Schwarzer erg goed werk. We staan nu in de toptien, dat is goed.'

Ook Bryan Ruiz (ex-FC Twente) was verheugd met de zege. 'We hadden deze punten erg nodig. We hebben met vertrouwen gespeeld en ze ook gekregen.' De aanvaller geeft tegenover Sport 1 wel aan tijd nodig te hebben gehad zijn niveau te halen.

'In Nederland ging het goed vanaf het begin, in Engeland was het eerste jaar erg moeilijk. Nu gaat het goed en heb ik vertrouwen. Jol is een goede manager; hij is tactisch sterk en daar houd ik van.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen