Januzaj krijgt meteen kans op plek in WK-selectie

Reacties

Bondscoach Marc Wilmots van België wil Adnan Januzaj van dichtbij zien tijdens een stage van twee weken in voorbereiding op het WK. In totaal zullen 26 of 27 spelers een kans krijgen en Januzaj is er daar een van.

Januzaj krijgt meteen kans op plek in WK-selectie

'Maar een garantie heeft hij niet. Wie mij kent, weet dat ik die niet geef', aldus Wilmots in Het Laatste Nieuws. Januzaj maakte vorige week bekend dat hij kiest voor België, terwijl hij ook voor Albanië, Engeland, Kosovo, Kroatië, Servië en Turkije had kunnen kiezen.

'Januzaj heeft de keuze gemaakt voor het land waar er voor hem de meeste concurrentie is. Hoe meer concurrentie, hoe beter. Dat is schitterend', vervolgde Wilmots, die het niet te vroeg vindt voor een debuut. 'Adnan heeft 27 wedstrijden voor Manchester United gespeeld.'

'Dat ik hem meeneem op stage is zeker. Dat vind ik normaal, gezien zijn prestaties van het laatste jaar', besloot Wilmots, die België voor het eerst sinds 2002 naar een WK-eindronde leidde. Op 2 juni maakt hij de definitieve selectie voor het toernooi in Brazilië bekend.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.