Janmaat gaat met Amrabat concurreren bij Watford

Reacties

Daryl Janmaat heeft zijn transfer naar Watford afgerond. De rechtsback komt over van Newcastle United en tekent een contract voor vier jaar op Vicarage Road.

Janmaat gaat met Amrabat concurreren bij Watford

Dinsdag maakte VI al melding van de aanstaande overgang van Janmaat naar Watford. Er zou 8,7 miljoen euro gemoeid zijn met de transfer.

De 27-jarige Janmaat wilde graag vertrekken bij Newcastle United nadat die club uit de Premier League degradeerde. In zijn twee seizoenen bij The Magpies speelde de vleugelverdediger 69 wedstrijden in de Premier League (drie doelpunten).

Janmaat doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar brak als prof door bij ADO Den Haag. Via SC Heerenveen keerde de Leidschendammer terug bij Feyenoord, waar hij in de zomer van 2014 na het WK in Brazilië een transfer verdiende naar Newcastle United.

Watford houdt Janmaat nu in de Premier League. In de 3-5-2-formatie van manager Walter Mazzarri wordt Janmaat een directe concurrent van Nordin Amrabat, die in de eerste twee competitiewedstrijden de rechterflank bestreek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.