Janmaat denkt dat 'topper' Benítez de redder in nood is

Reacties

Daryl Janmaat heeft nog alle vertrouwen in een goede afloop van de degradatiestrijd met Newcastle United in de Premier League. De rechtsback put hoop uit de aanwezigheid van Rafa Benítez.

Janmaat denkt dat 'topper' Benítez de redder in nood is

De Spaanse opvolger van de ontslagen Steve McClaren wacht nog wel altijd op zijn eerste zege als manager van The Magpies. Op bezoek bij koploper Leicester City (1-0) werd verloren, terwijl in eigen huis tegen aartsrivaal en concurrent Sunderland een punt werd gepakt (1-1). 'Een punt is beter dan niets, maar het blijft balen dat we niet wonnen', zegt Janmaat in gesprek met The Chronicle.

De rechtsback is te spreken over de werkwijze van Benítez. 'We hebben een manager van topklasse nu. Wij denken dat hij ons in de Premier League kan houden. Hij heeft nu al een positieve invloed. De organisatie stond beter in de wedstrijden tegen Leicester en Sunderland.' Overwinningen zijn echter wel broodnodig. Newcastle staat negentiende, met een achterstand van drie punten op nummer zeventien Norwich City.

Janmaat ontbreekt momenteel in de selectie van het Nederlands elftal vanwege een knieblessure. De 26-jarige verdediger viel uit tegen Sunderland en zag vanuit de kleedkamer hoe Aleksandar Mitrovic gelijkmaakte op aangeven van Georginio Wijnaldum. 'Dat kan het omslagpunt zijn, het was een goede goal.' Komende zaterdag wacht voor Newcastle de kraker tegen Norwich City. De tijd dringt, met nog slechts acht wedstrijden voor de boeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.