Italiaanse topper stelt teleur: Juve verzuimt Inter te onttronen

Reacties

Een teleurstellende topper tussen Juventus en Internazionale heeft geen winnaar opgeleverd. Beide topclubs hielden elkaar zondag in evenwicht (1-1). Dat betekent dat Inter de speelronde afsluit als lijstaanvoerder van de Serie A. 

Italiaanse topper stelt teleur: Juve verzuimt Inter te onttronen
Juventus
Juventus
1 - 1
Internazionale
Internazionale

In Turijn stond de koppositie op het spel. Bij een overwinning zou Juventus op de ranglijst van de Serie A over Internazionale heen wippen. Juve, dat in het seizoen 2019/20 voor het laatst beslag legde op de Scudetto, begon goed. Uitgerekend Dusan Vlahovic opende de score. De Servische spits begon de laatste twee duels op de bank en nam sportieve revanche. Op aangeven van Federico Chiesa maakte Vlahovic zijn eerste doelpunt sinds 16 september (1-0, bekijk doelpunten hieronder).

Daarna was het wachten op het doelpunt van Internazionale. De Nerazzurri kwamen in elk van de laatste twintig Serie A-duels tot scoren en dat zou op bezoek bij Juve niet anders zijn. De gelijkmaker liet namelijk niet lang op zich wachten. Vijf minuten na de openingstreffer van Vlahovic sloeg Lautaro Martínez terug. De aanvoerder vormde het eindstation van een mooi uitgespeelde aanval van de bezoekers (1-1).

Fluitconcert voor Cuadrado
De wissel van Denzel Dumfries was het opvallendste moment van de tweede helft. Niet vanwege het feit dat de Nederlander het veld verliet, maar omdat Juan Cuadrado zijn vervanger was. De Colombiaan maakte afgelopen zomer na zeven jaar de overstap van Juve naar Inter. Dat waren de aanhangers van De Oude Dame nog niet vergeten, want Cuadrado werd getrakteerd op een striemend fluitconcert.

Aan de score veranderde niets meer in het Allianz Stadium. Dat betekent dat Inter de voorsprong van twee punten op Juventus behoudt. Juve blijft op zijn beurt vier punten voor op nummer drie AC Milan.

Bekijk hier de doelpunten

1-0 Vlahovic

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

1-1 Martínez

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

{"title":"Actie: 50x je inzet voor winst van Oranje tegen Polen!","titleMobile":"Actie: 50x je inzet voor winst van Oranje tegen Polen!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:b038471f-73bd-4ee0-96c4-490369bb9214","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint Nederland zijn eerste poulewedstrijd? TOTO pakt uit met een welkomstactie (24+).","textMobile":"Wint Nederland zijn eerste poulewedstrijd? TOTO pakt uit met een welkomstactie (24+)."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.