Italiaanse media overtuigd: Guardiola naar Juventus

Reacties

Pep Guardiola stapt over van Manchester City naar Juventus, het is een prikkelende en ook ogenschijnlijk onwerkelijke overstap. De geruchten worden steeds hardnekkiger.

Italiaanse media overtuigd: Guardiola naar Juventus

Vorige week was Guardiola expliciet: 'Hoe vaak moet ik het nog zeggen? Ik ga niet naar Juventus of de Serie A. Volgend seizoen ben ik manager van Manchester City.' Toch kwam daarmee allerminst een einde aan de speculaties.

Sterker nog, volgens het Italiaanse persbureau Agenzia Giornalistica Italia is het zelfs al een uitgemaakte zaak. Guardiola is met Juventus tot een vergelijk gekomen over een contract voor vier jaar met een jaarsalaris van 24 miljoen euro. Op 4 juni wordt het akkoord bezegeld met handtekeningen om tien dagen later de deal wereldkundig te maken.

De datum 14 juni had al extra aandacht gekregen aangezien op die dag geen stadiontours meer worden gegeven, terwijl er ook geen tickets voor het Juventus-museum beschikbaar zijn. Dat werd gezien als een duidelijk signaal voor de presentatie van de opvolger van Massimiliano Allegri.

De aanstelling van Guardiola, die bij City nog een contract tot medio 2021 heeft, zou een nieuwe stunt zijn van De Oude Dame. Vorig jaar was de komst van Cristiano Ronaldo een van de meest opvallende deals van de transferzomer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.