Isco blijft Real Madrid trouw na succesperiode

Reacties

Real Madrid en Isco hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De verbintenis tot medio 2022 bevestigt dat de toekomst van de 25-jarige spelmaker in de hoofdstad ligt.

Isco blijft Real Madrid trouw na succesperiode

Het vorige seizoen nam de onzekerheid over het blijven van Isco toe. De Spanjaard moest het lang met een reserverol doen bij belangrijke wedstrijden en zijn vorige contract liep in de zomer van 2018 af. Onder andere Barcelona werd genoemd als geïnteresseerde club. Nu is er definitief uitsluitsel gekomen over zijn toekomst met een nieuw contract, waarin volgens Spaanse media een afkoopsom van 700 miljoen euro is opgenomen.

Isco kende met name in de laatste maanden van afgelopen seizoen een ijzersterke periode, bij afwezigheid van de geblesseerde Gareth Bale. Coach Zinedine Zidane schakelde om naar een 4-4-2-systeem, waarin plaats was voor de twintigvoudig international. Isco had een belangrijk aandeel in het over de streep trekken van de eerste landstitel sinds 2012 en had een basisplaats in de gewonnen Champions League-finale tegen Juventus. Tijdens de eerste duels van het huidige seizoen was Isco ook telkens verzekerd van een plek bij de eerste elf.

Het nieuws van de contractverlenging volgt daags nadat ook de verbintenis van Marcelo opengebroken werd door Real. De Braziliaan ligt net als Isco nog vijf jaar vast.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.