Is dit de misser van het jaar? Zivkovic faalt hopeloos in Servië

Reacties

Rode Ster Belgrado won donderdag met 2-3 op bezoek bij Backa Topola en bleef zo in het spoor van koploper en aartsrivaal Partizan Belgrado. Toch zal Richairo Zivkovic met een vervelend gevoel van het veld zijn gestapt.

Is dit de misser van het jaar? Zivkovic faalt hopeloos in Servië
TSC
TSC
2 - 3
Rode Ster Belgrado
Rode Ster Belgrado

De eindstand stond al op het scorebord, toen Zivkovic vijf minuten voor tijd doelman Nenad Filipovic omspeelde en de bal in het lege doel kon schuiven. Een makkie voor de 25-jarige spits, zo leek het. Dat pakte in de praktijk anders uit. Zivkovic kreeg het voor elkaar de bal op onbegrijpelijke wijze tegen de paal te schieten. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De misser van Zivkovic, die een stevige uitbrander kreeg van zijn trainer Dejan Stankovic, had geen invloed op het resultaat. Door doelpunten van Mirko Ivanic en Milan Pavkov (2) kwam de zege voor de hoofdstedelingen niet in gevaar.

Driejarig contract
Zivkovic tekende afgelopen zomer een contract voor drie seizoenen bij de Servische topclub. De voormalig jeugdinternational, die Servische roots heeft, speelde in Nederland voor FC Groningen, Ajax, Willem II en FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.