Inzet van €1 kan bij zege van Oranje op Polen €50 opleveren!

ADVERTORIAL - Het moment waar in Nederland lang naar uitgekeken is, komt dichtbij: het EK barst voor Oranje zondagmiddag los met de eerste groepswedstrijd tegen Polen. Schiet het team van Ronald Koeman uit de startblokken in Duitsland? Unibet pakt uit met een speciale welkomstactie!

Inzet van €1 kan bij zege van Oranje op Polen €50 opleveren!
© Pro Shots
Polen
Polen
1 - 2
Nederland
Nederland

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van het Nederlands elftal tegen Polen. Het gaat om een erg flinke verhoging. De reguliere odd voor een zege van Oranje is namelijk ongeveer 1.66, waarmee Nederland duidelijk de favoriet is voor winst in de eerste wedstrijd in Groep D. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Oranje boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Nederland wint (1x2) en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

De jacht op de Europese titel gaat voor het Nederlands elftal in Hamburg echt beginnen. In het Volksparkstadion moet tegen Polen een grote stap worden gezet naar het bereiken van de knock-outfase. Na deze eerste groepswedstrijd wachten voor Oranje nog poulewedstrijden tegen Frankrijk (21 juni) en Oostenrijk (25 juni). Op basis van de FIFA-ranking is Polen de zwakste tegenstander in Groep D. De ploeg van sterspeler Robert Lewandowski kwalificeerde zich voor het EK door de in play-offs af te rekenen met Estland en Wales.

Nederland verloor in de kwalificatiereeks alleen van Frankrijk. Dat het team van Koeman mag worden gezien als minstens een gevaarlijke outsider voor eindwinst, werd onderstreept in de op één na laatste oefenwedstrijd voor het EK tegen Canada. In De Kuip won Oranje met 4-0. In datzelfde decor won het Nederlands elftal afgelopen maandag met dezelfde cijfers van IJsland, om voor nog wat meer optimisme te zorgen op weg naar de start in Hamburg.

Ben jij 24 jaar of ouder en nog geen speler bij Unibet? Dan kan een overwinning van Nederland in de eerste groepswedstrijd veel opleveren! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's