Inzaghi verlicht enorme zorgen tegen goede vriend Gattuso

Reacties

Bologna heeft AC Milan dinsdag op een gelijkspel gehouden. Het duel was een weerzien tussen trainers Gennaro Gattuso en Filippo Inzaghi, die een heftige periode beleeft met Bologna.

Inzaghi verlicht enorme zorgen tegen goede vriend Gattuso
Bologna
Bologna
0 - 0
AC Milan
AC Milan

Gattuso en Inzaghi speelden elf jaar samen bij AC Milan en vierden daar grote successen. 'Gattuso is een goede vriend van me. We hebben elkaar laatst nog gesproken toen hij onder druk stond', zei Inzaghi vooraf op zijn persconferentie.

Inzaghi was ook actief als trainer van AC Milan en begon afgelopen zomer aan zijn tweede klus in de Serie A. Door de beroerde resultaten staan Inzaghi en de andere eindverantwoordelijken binnen Bologna zwaar onder druk. Vorige week werden leden van de directie zelfs met de dood bedreigd door de fanatiekste fans van de club.

AC Milan bleek een prima medicijn voor de nummer achttien van de Serie A. Bologna verschanste zich voor het doel en stond slechts kleine kansen voor Gonzalo Higuaín en Patrick Cutrone toe. De thuisploeg werd zelf nauwelijks gevaarlijk, maar mocht in de slotfase ineens hopen op een overwinning. Milan speelde het laatste kwartier namelijk met tien man door twee onnodige gele kaarten van Tiemoué Bakayoko in een tijdbestek van drie minuten.

De matige wedstrijd verdiende en kreeg geen winnaar, omdat beide ploegen niet meer tot scoren kwamen. Zo verliest Milan de aansluiting met nummer drie Internazionale, dat vijf punten voorstaat op de ploeg van Gattuso. Bologna komt een puntje dichter bij nummer zeventien Udinese, de eerste plek boven de degradatiestreep.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.