Invallers El Ghazi en Bakayoko onderstrepen veerkracht PSV

Reacties

PSV heeft zaterdag het vriendschappelijke duel met Sassuolo omgezet in een overwinning. In Marbella werd Johan Bakayoko de matchwinner.

Invallers El Ghazi en Bakayoko onderstrepen veerkracht PSV
© .

Een treffer van Davide Frattesi dwong PSV in de achtervolging in de wedstrijd die was verdeeld over vier blokken van een half uur. De Eindhovense formatie, die na het eerste uur compleet werd vervangen, slaagde in een kort tijdsbestek in de opzet.

Anwar El Ghazi zorgde met een lekkere knal voor de gelijkmaker, waarna Johan Bakayoko twaalf minuten later de Italianen op achterstand zette. De Belgische aanvaller was het eindpunt van een mooie aanval over meerdere schijven. Zijn treffer was ook het laatste wapenfeit van het duel in Marbella, waar PSV verzuimde de score op te voeren.

PSV speelt in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft nog tegen AC Milan voordat op 7 januari de Eredivisie wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.