'Internazionale zet hoog in: dit kan transfervrije Dybala gaan verdienen'

Reacties

Paulo Dybala kreeg geen nieuwe contractaanbieding bij Juventus en liep in zijn laatste thuiswedstrijd tot tranen geroerd het veld af. Toch hoeft de Argentijn zich geen zorgen te maken. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft hij namelijk een lucratieve aanbieding in beraad.

'Internazionale zet hoog in: dit kan transfervrije Dybala gaan verdienen'

Het gerenommeerde Italiaanse sportmedium meldt dat Internazionale flink de buidel wil trekken om zich te verzekeren van de diensten van Dybala. Om de aanvaller in de Serie A te houden, zou Inter liefst zes miljoen euro per jaar willen betalen. Dat bedrag is exclusief prestatiebonussen. Die zouden nog twee miljoen extra op kunnen leveren.

Dybala kan voor drie jaar tekenen in Stadio Giuseppe Meazza. Daar komt nog een optie voor nog één seizoen bij. La Gazzetta meldt dat de zaakwaarnemer en de Nerazzuri al samen hebben gezeten en dat er een positief gevoel aan het onderonsje is overgehouden. In een benefietwedstrijd speelde maandag al mee in het stadion van Inter. 'Paulo, we verwachten je hier', schreven de supporters op een spandoek.

In eerste instantie had Juventus Dybala ook nog een contractaanbod gedaan. De Argentijn wachtte echter lang met het maken van zijn beslissing en op het moment dat hij wilde tekenen, trok de Oude Dame de aanbieding weer in. Juve twijfelde over de fysieke staat van de speler was de verklaring.

Overigens is Inter niet de enige club die Dybala in Italië wil houden. Ook José Mourinho heeft zijn oog namelijk laten vallen op de 28-jarige linkspoot. De Portugees richt zich met AS Roma echter eerst op de Conference League-finale. Daar wacht Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.