International Servië maanden geschorst na slaande ruzie na winnen beker

Reacties

Filip Mladenovic is voor drie maanden geschorst. De Servische international was na afloop van de Poolse bekerfinale door het lint gegaan.

International Servië maanden geschorst na slaande ruzie na winnen beker
© Pro Shots
Legia Warschau
Legia Warschau
3 - 1
Raków Częstochowa
Raków Częstochowa

Na de zenuwslopende finale tegen Raków, dat dinsdag na strafschoppen ten onder ging, kreeg Mladenovic het aan de stok met enkele tegenstanders. De middenvelder sloeg daarbij drie tegenstanders.

De Poolse bond achtte een schorsing voor drie maanden op zijn plaats voor Mladenovic, die daarnaast een boete van 22 duizend euro kreeg. De Serviër heeft de straf geaccepteerd.

Mladenovic, die op het WK tegen Brazilië speelde, heeft via Instagram zijn excuses gemaakt. 'Bovenal aan Marcin Cebula, Wiktor Dlugosz en Jean Carlos, en de staf van Raków', schreef hij. 'Ik besef dat het onacceptabel was. Dit is niet hoe een sportman moet reageren. Ik maak ook mijn excuses aan het team, de staf en de fans voor de onwaardige manier waarop ik Legia Warschau heb vertegenwoordigd.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.