Inter wil teamspelers: Icardi en Nainggolan in de etalage

Reacties

Mauro Icardi en Radja Nainggolan hebben geen toekomst meer bij Internazionale. Beide spelers hebben te horen gekregen dat zij mogen vertrekken, bevestigt technisch directeur Beppe Marotta.

Inter wil teamspelers: Icardi en Nainggolan in de etalage

Icardi lag een groot deel van het afgelopen seizoen overhoop met de clubleiding van Inter. Uiteindelijk keerde hij toch terug in de selectie, maar zijn aanvoerdersband werd hem afgenomen en zijn oude niveau haalde hij niet meer. Ook Naiggolan kwam regelmatig in het nieuws vanwege zijn gedrag. Hoewel beide spelers op papier steunpilaren zijn bij Inter, moeten zij vertrekken.

Antonio Conte, de nieuwe trainer van Inter, heeft namelijk geen behoefte aan het werken met spelers die zichzelf belangrijker vinden dan de club, laat Marotta weten. 'Wij zijn hier met een nieuw project begonnen en daar moet je de juiste spelers bij zoeken. We hebben respectvol aan de spelers laten weten dat zij ondanks hun doorlopende contracten geen deel uitmaken van onze plannen.'

'Dat betekent overigens niet dat wij twijfels hebben over hun kwaliteiten', vervolgt Marotta tegen Sky Sport Italia. 'Ik vind Icardi en Nainggolan twee topspelers. Talent wint wedstrijden voor je, maar een hecht team wint prijzen. Dat laatste is ons doel en daar stellen we de selectie op samen. Met alle respect, maar Icardi en Nainggolan horen niet bij die selectie.'

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Icardi en Nainggolan ligt. Het tweetal is gewoon welkom op de training bij het eerste tot een transfer een feit wordt. Napoli en Juventus hebben belangstelling voor Icardi, terwijl Nainggolan wordt gelinkt aan een vertrek naar China.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.