Inter-voorzitter: 'Lukaku in zomer terug naar Chelsea'

Reacties

Voor Romelu Lukaku zit een definitieve overgang naar Internazionale er niet in. Dat heeft voorzitter Beppe Marotta bekendgemaakt.

Inter-voorzitter: 'Lukaku in zomer terug naar Chelsea'
© Pro Shots
FC Porto
FC Porto
0 - 0
Internazionale
Internazionale

De Belgische spits wordt door Inter gehuurd van Chelsea, maar kan mede door blessures niet veel indruk maken in Milaan. 'De huurovereenkomst is aangegaan voor één seizoen, op 30 juni keert Lukaku, ongeacht zijn prestaties, terug naar Chelsea', aldus Marotta tegenover Sky Italia.

'Hij is niet de Lukaku die we in voorgaande jaren hebben gezien', licht Marotta toe. Lukaku was van 2019 tot 2021 goed voor 47 doelpunten in 72 Serie A-duels voor Inter. Dit seizoen staat de teller op drie goals in veertien competitiewedstrijden.

Marotta vergelijkt de huidige vorm van Lukaku met die van Marcelo Brozovic. 'Beiden kwakkelen met blessures en zijn na het WK nog niet de oude.  Lukaku vindt niet de duelkracht die hem zo sterk maakt.'

Lukaku werd in de zomer van 2021 voor 115 miljoen euro terug naar Chelsea gehaald. Eerder speelde hij ook voor Manchester United, Everton, West Bromwich Albion en Anderlecht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.