Inter is stuntploeg Sheriff weer de baas en blijft in spoor Real

Reacties

Waar Real Madrid en Shakhtar Donetsk eerder nog struikelden over FC Sheriff heeft Internazionale de stuntploeg uit Moldavië woensdag voor de tweede keer verslagen. De ploeg van trainer Simone Inzaghi liep in de tweede helft uit naar een ruime overwinning.

Inter is stuntploeg Sheriff weer de baas en blijft in spoor Real
© Pro Shots
Sheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol
1 - 3
Internazionale
Internazionale

Inter kon de punten ook goed gebruiken, want juist tegen Shakhtar en Real ging het eerder mis voor de Italianen. In eigen huis versloeg de Italiaanse kampioen vervolgens Sheriff met 3-1 en ook in Moldavië kende Inter weinig problemen. Toch werd de zege pas in de tweede helft veiliggesteld. Inter was in de eerste helft de betere ploeg, maar kreeg de bal er nog niet in.

Dat lukte na rust wel, met Denzel Dumfries als invaller in de ploeg. Hij stond net als Stefan de Vrij op het veld en beiden zagen Marcelo Brozovic de score openen na een goede schijnbeweging en een schot van net buiten het strafschopgebied. Daarmee was het verzet van Sheriff gebroken. De Vrij had daarna een aandeel in de 0-2. Doelman Georgios Athanasiadis had een antwoord op een kopbal van de Nederlander, maar moest daarna alsnog vissen toen Milan Skriniar raak schoot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Inzaghi kon vervolgens met een gerust hart wisselen en hij bracht onder anderen Alexis Sánchez in het veld voor Lautaro Martínez. De Chileen was er als de kippen bij om te scoren. Binnen een minuut was het raak met een hard schot dat Athanasiadis te machtig was. De 1-3 van Adama Traoré was er slechts een voor de statistieken. Inter ging door de zege over Sheriff heen in Groep D.

UEFA Champions League

Stand Groep D UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
6
5
0
1
14-3
+11
15
2
Internazionale
6
3
1
2
8-5
+3
10
3
Sheriff Tiraspol
6
2
1
3
7-11
-4
7
4
Sjachtar Donetsk
6
0
2
4
2-12
-10
2
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.