'Inter bereidt zich voor op vertrek Onana en kijkt rond in La Liga'

Reacties

Blijft het verblijf van André Onana bij Internazionale beperkt tot één seizoen? Naar verluidt hebben Chelsea en Manchester United serieuze interesse in de 27-jarige doelman. Komt het tot een transfer, dan lijkt Inter aan te kloppen bij Valencia.

'Inter bereidt zich voor op vertrek Onana en kijkt rond in La Liga'
© Pro Shots

Onana maakte afgelopen seizoen indruk bij Inter en wekte daarmee de interesse van de Premier League-grootmachten. Zijn prijskaartje liegt er niet om. Clubs die de voormalig sluitpost van Ajax willen overnemen, moeten met zestig miljoen euro over de brug komen. Volgens Gazzetta dello Sport zou het voor Inter echter moeilijk zijn om 'een fatsoenlijk bod' van een kleine vijftig miljoen euro af te slaan.

Komt een club met een dergelijk bedrag over de brug, dan moet Inter snel schakelen. Daar lijkt de Champions League-finalist zich inmiddels op voor te bereiden. Aanvankelijk keek Inter rond in eigen land, maar Empoli-doelman Guglielmo Vicario lijkt op weg naar Tottenham Hotspur. Dat betekent dat Giorgio Mamardashvili in beeld komt.

Mamardashvili
De 22-jarige Mamardashvili handhaafde zich met Valencia ternauwernood in La Liga, maar kan persoonlijk terugblikken op een ijzersterk seizoen. De voormalige concurrent van Jasper Cillessen zou zo'n 25 miljoen euro moeten kosten, de helft van wat Inter hoopt te vangen voor Onana. Maar Mamardashvili is niet de enige kandidaat in het blauwzwarte deel van Milaan.

Het alternatief is Yann Sommer. Na de terugkeer van Manuel Neuer, die terugkeert na een langdurige blessure, is de Zwitser niet van plan om bij Bayern München de bank warm te houden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.