Insigne wil ondanks doodsangst spelen tegen Fiorentina

Reacties

Lorenzo Insigne is van plan maandagavond gewoon met Napoli tegen Fiorentina te spelen. Dit weekend werd hij slachtoffer van een gewapende overval.

Insigne wil ondanks doodsangst spelen tegen Fiorentina

Zaterdagavond kregen Insigne en zijn vrouw een pistool op zich gericht in Napels. Overvallers namen de aanvaller sieraden en dertigduizend euro aan cash af, voordat ze hem een macabere opdracht gaven: als hij scoort tegen Fiorentina, moet hij dat doelpunt opdragen aan zijn overvallers.

Of het zover zal komen valt te bezien, maar Insigne is ondanks de schrik van plan om vanavond om 21.00 uur aan de aftrap te verschijnen in Florence. 'Het was een verschrikkelijke ervaring voor hem, maar gelukkig is hij rustig gebleven en heeft hij niets geks gedaan. Zulke voorvallen kunnen zomaar uitdraaien op een tragedie', aldus zaakwaarnemer Antonio Ottaiano. 'Maar hij is bijgekomen van de schok en wil meedoen tegen Fiorentina.'

Napoli moet winnen in Florence om in het spoor te blijven van Juventus, dat zondag al met 2-0 van Internazionale won. Het gat tussen de Partenopei en Juve bedraagt nu vier punten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.