Ingestudeerde corner levert Blind primeur op in Spaanse topper

Reacties

Daley Blind heeft woensdagavond in de clash tussen Girona en Atlético Madrid voor het eerst gescoord in La Liga. Met die goal droeg hij bij aan het spektakel in de eerste helft, waarin liefst vijf treffers vielen.

Ingestudeerde corner levert Blind primeur op in Spaanse topper
© Pro Shots
Girona
Girona
4 - 3
Atlético Madrid
Atlético Madrid

In de 39ste minuut was het raak voor Blind. De linkspoot dook bij een cornervariant op bij de tweede paal. Spits Artem Dovbyk speelde de bal op atletische wijze door richting de Nederlander. Blind liet Atlético-doelman Jan Oblak van dichtbij kansloos en zorgde zo voor de 3-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Blind begon woensdagavond al aan zijn negentiende wedstrijd voor Girona in La Liga. De 33-jarige verdediger had zelf nog niet gescoord, maar was als aangever wel al twee keer direct betrokken geweest bij een treffer van de stuntploeg. Zijn overstap naar Catalonië heeft geweldig uitgepakt. Bij een zege op Atlético komt Girona in de top van de Spaanse competitie in punten weer op gelijkte hoogte met koploper Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Meer Girona
Meer over Girona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.