Indrukwekkende Ihattaren wil niets weten van buitenlandse interesse

Reacties

Trainer Mark van Bommel vertelde Mo Ihattaren vrijdag dat de jonge middenvelder zaterdag tegen Excelsior (0-2) aan de aftrap zou komen. Hij raakte niet in de war voor het lonkende basisdebuut. 'Natuurlijk was ik blij, maar ik dacht ook morgen moet ik mijn kans grijpen', aldus de zeventienjarige middenvelder.

Indrukwekkende Ihattaren wil niets weten van buitenlandse interesse

Ihattaren (links op de foto met Cody Gakpo) deed het naar eigen zeggen naar behoren. 'Ik heb mijn best gedaan. Ik vond dat het wel goed ging. Ik ben tevreden over het spel vandaag, maar ik verwacht altijd meer van mezelf', vertelde hij bij FOX Sports.

De vermeende interesse uit het buitenland is niet aan hem besteed. Ihattaren: 'Ik lees bijna geen nieuws, doe vooral andere dingen in mijn vrije tijd, zoals bowlen. Ik krijg het nieuws wel van vrienden of familie, maar ik zeg ze dat ze het voor zich moeten houden. Ik ben tevreden bij PSV.'

Ihattaren kijkt niet te ver vooruit en geniet van iedere kans die hij krijgt van Van Bommel, die het toptalent prees. 'We trainen maandag weer en van daaruit geef ik weer vol gas. Ik kijk het van dag tot dag. Ik ben helemaal niet bezig of ik speel of niet', aldus de spelmaker.

Bergwijn
Hij kreeg net als collega-basisdebutant Sadílek lof toegezwaaid van uitblinker Steven Bergwijn, die de twee goals maakte tegen Excelsior. 'Ik ben blij voor die jongens, ze hebben het allebei fantastisch gedaan. Mo ziet het spelletje. Je ziet niet aan hem dat hij zo jong is. Het is mooi en leuk om met hem te spelen.'

'Sadílek en Ihattaren brachten de dynamiek de terug bij PSV'
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.