Indiase yoga-instructeur moet Rode Duivels in Qatar helpen te 'relaxen'

Reacties
Indiase yoga-instructeur moet Rode Duivels in Qatar helpen te 'relaxen'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

België zet tijdens het WK in Qatar een 'geheim wapen' in om zo ver mogelijk te reiken. De Rode Duivels hebben de Indiase yoga-instructeur en wellnesscoach Vinay Menon (48) gevraagd om met hen mee te gaan naar Qatar.

Menon is geen onbekende in de voetbalwereld: hij werkt(e) al met de nodige spelers van Chelsea. Eden Hazard leerde de wellnesscoach daar ook kennen. 'Bij topvoetbal komt veel druk kijken en Vinay helpt je om de druk kwijt te raken en te relaxen', aldus Hazard, die in 2019 de overstap maakte van Chelsea naar Real Madrid, in The New York Times.

Behalve Hazard werkte ook voormalig Chelsea-eigenaar Roman Abramovich, Thibaut Courtois, Romelu Lukaku en Michy Batshuayi met Menon, die in 2008 in dienst trad van Chelsea. De Indiër verzorgde yoga en ontspanningsoefeningen. De Belgen oefenen vrijdag tegen Egypte en starten het WK volgende week woensdag tegen Canada.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.