IJzersterk Inter kan bijzonder jaar in stijl afsluiten

ADVERTORIAL - Internazionale kan de druk op achtervolger Juventus vanavond opvoeren door te winnen uit bij Genoa. Het team van Simone Inzaghi verloor dit seizoen nog geen enkele uitwedstrijd in de Serie A. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL.

IJzersterk Inter kan bijzonder jaar in stijl afsluiten
© Pro Shots
Genoa
Genoa
1 - 1
Internazionale
Internazionale

Voor Internazionale is 2023 een bijzonder jaar geworden. De grootmacht uit Milaan won in dit kalenderjaar de Italiaanse Super Cup en de Coppa Italia. Het had weinig gescheeld of de oogst was nog veel mooier geweest. In de Champions League-finale was Manchester City nipt te sterk en in de Serie A bleek Napoli in de tweede helft van vorig seizoen niet meer te achterhalen. Inter verloor in de zomer belangrijke spelers als Milan Skriniar, Andre Onana, Marcelo Brozovic en Romelu Lukaku. Toch zijn de verhoudingen in de Italiaanse competitie in het voordeel van de Nerazzurri gekanteld.

Inter heeft bij het ingaan van de achttiende speelronde een voorsprong van vier punten op nummer twee Juventus, dat zaterdagavond de topper tegen AS Roma speelt. Geen team heeft vaker gescoord dan de koploper (41) en er is geen ploeg met minder tegengoals (7). Sassuolo is het enige team tot nu toe geweest in de Italiaanse competitie dat de titelfavoriet heeft verslagen.

Vanuit Nederlands perspectief is Denzel Dumfries de meest in het oog springende speler, met in zijn schaduw Stefan de Vrij en Davy Klaassen. Zetten we de oranje bril af, dan kunnen we niet om Lautaro Martínez heen. De 26-jarige sterspeler van Inter scoorde in de Serie A al vijftien keer. Martínez zag Romelu Lukaku vertrekken, maar daartegenover stond de komst van Marcus Thuram. De Argentijn vormt een sterk koppel met de Fransman, die het vrijdagavond zonder de geblesseerde Martínez zal moeten doen. Zonder de blikvanger voor wie Thuram vaak als adjudant fungeerde, rust er extra druk op de schouders van de aanwinst.

Inzetten op een goal van Thuram tegen Genoa kan 2.65 keer de inleg opleveren. De zestienvoudig international gaf niet alleen al zes assists in de Serie A, hij scoorde ook al zeven keer en staat daarmee in de toptien van de topscorerslijst.

JACKS.NL biedt ook een speciale verhoogde odd aan voor de wedstrijd van vanavond, waarbij wordt ingespeeld op de sterke defensie van Inter. De quotering voor Uitploeg wint en houdt de nul is verhoogd naar 3.00. Inzetten op gewoon een overwinning van Inter kan 1.65 keer de inleg opleveren. Voor een zege van nummer dertien Genoa staat een odd van 5.75.

Wat verwacht jij van Genoa tegen Inter? Bekijk het uitgebreide aanbod van JACKS.NL en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's