Ihattaren vindt na een paar maanden weer een nieuwe club

Reacties

Mohamed Ihattaren (21) is weer voetballer. De middenvelder heeft een contract getekend bij Slavia Praag tot het eind van het seizoen, met een optie voor een verlenging van drie jaar.

Ihattaren vindt na een paar maanden weer een nieuwe club

Lange tijd was het onduidelijk wat er met Ihattaren zou gebeuren. Na zijn vertrek bij PSV belandde hij bij Juventus, dat hem liever kwijt dan rijk was. Bij Ajax leek het de goede kant op te gaan, maar ging het toch weer mis.

Nadat Juventus het contract van Ihattaren had verscheurd, legde het Turkse Samsunspor hem voor liefst vier seizoenen vast. De middenvelder werd groots onthaald op een Turks vliegveld en een rentree in de voetballerij leek serieus in de maak. Maar nog voordat Ihattaren ook maar één seconde op het veld had gestaan, zat de samenwerking er alweer op.

Bij Slavia Praag moet het nu echt gaan lukken voor Ihattaren.  Slavia Praag, met aanvaller Mick van Buren in de gelederen, is de huidige nummer twee van de Tsjechische competitie. De club speelt ook in de Europa League en staat in een groep met AS Roma, Servette en FC Sheriff bovenaan. Met dit prestatiecontract wil de topclub proberen om Ihattaren weer het beste uit zichzelf te laten halen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep G UEFA Europa League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Slavia Praag
6
5
0
1
17-4
+13
15
2
AS Roma
6
4
1
1
12-4
+8
13
3
Servette
6
1
2
3
4-13
-9
5
4
Sheriff Tiraspol
6
0
1
5
5-17
-12
1
* Actueel tot en met 6 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.