'Ihattaren vindt Ajax een mooie club, verder niks'

Reacties

Tijdens de talkshow van Voetbal International schepte Andy van der Meijde zondagochtend duidelijkheid over enkele quotes van Mohamed Ihattaren in zijn programma Andy niet te Vermeijde.

'Ihattaren vindt Ajax een mooie club, verder niks'
© Pro Shots

Ihattaren omschreef Ajax daarin als een 'mooie club'. 'Maar de fans (van PSV, red.) zullen het niet accepteren.'

Volgens Van der Meijde is het zeker niet zo dat Ihattaren uit is op een transfer naar Ajax. 'Hij vindt Ajax een mooie club, verder niks. Het is niet dat hij daarheen gaat.' Begin dit seizoen kwam de spelmaker weinig in actie bij PSV, maar mede door de vele coronagevallen bij de Eindhovenaren knokte Ihattaren zich weer terug in de basis.

'Ik denk wel dat hij moet spelen', aldus Van der Meijde over de situatie van de PSV'er. 'Ik kan niet in zijn hoofd kijken, maar anders is de kans denk ik groot dat hij weggaat.'

Bergwijn
In een eerder stadium werd ook Steven Bergwijn al gelinkt aan Ajax. Wat maakt de Amsterdammers zo interessant voor sterspelers van PSV? 'Ajax speelt Champions League en kan goed betalen. Het is een mooie club met een goed elftal', vindt Van der Meijde.

Bekijk hier de uitzending met Andy van der Meijde terug:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.