Icardi redt De Boer en pover Inter in extra tijd

Reacties

Frank de Boer heeft zijn eerste zege als trainer van Internazionale binnen. Aanvoerder Mauro Icardi maakte in extra tijd het verschil tegen Pescara: 1-2.

Icardi redt De Boer en pover Inter in extra tijd

Na een teleurstellende seizoenstart met een nederlaag tegen Chievo Verona (2-0) en remise tegen Palermo (1-1), moest er gewonnen worden van promovendus Pescara. Inter begon behoorlijk op bezoek bij de nieuwkomer en kreeg een aardige kans via Icardi, maar de Argentijn gaf de bal niet genoeg kracht mee.

Inter was in de eerste helft de betere partij, maar de counters van Pescara waren levensgevaarlijk. Op slag van rust leken de Delfini de score te openen via Valerio Verre, maar na een vlijmscherpe uitbraak schoot hij tegen de lat. Even eerder had Antonio Candreva twee mogelijkheden namens Inter onbenut gelaten.

Vlak na de pauze liet Icardi weer na de score te openen voor Inter. Die misser kwam de Nerazzurri duur te staan, want in de 63ste minuut opende Jean-Christophe Bahebeck de score voor Pescara. De Fransman rondde af na een lage voorzet van Francesco Zampano. De ploeg van De Boer was het na de 1-0 helemaal kwijt. Doelman Samir Handanovic, met afstand Inters beste man van het veld, voorkwam met knappe reddingen dat de schade nog groter werd.

Vlak na een driedubbele wissel van De Boer kwam Inter langszij. Icardi kopte vallend raak na een voorzet van Éver Banega. Daarbij leek het te blijven, maar in de eerste minuut van de blessuretijd bezorgde Icardi een zeer welkome zege aan De Boer door de bal in de korte hoek te knallen. Inter heeft daardoor nu vier punten na drie duels en kan met een iets betere gemoedstoestand naar de duels met Hapoel Beer Sheva (donderdag, Europa League) en Juventus (zondag) toeleven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.