Ibrahimovic voelt zich niet fit genoeg en laat interlandperiode schieten

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft zich bij de Zweedse bondscoach afgemeld voor de komende interlands in de Nations League. De spits van AC Milan voelt zichzelf niet fit genoeg.

Ibrahimovic voelt zich niet fit genoeg en laat interlandperiode schieten
© Pro Shots

De laatste keer dat Ibrahimovic een volledige wedstrijd speelde, was in januari. De veertigjarige spits kampte met een knieblessure en is de laatste maanden vooral invaller bij de huidige koploper van de Serie A. Ook bij het nationale elftal kwam Ibrahimovic lang niet altijd aan de bak, drie maanden geleden deed hij alleen de laatste tien minuten mee in de finale van de play-offs om een WK-ticket. Zweden verloor daarin met 2-0 van Polen, waardoor het land er niet bij is op het WK in Qatar.

Bondscoach Janne Andersson sluit niet uit dat Ibrahimovic nog zijn rentree gaat maken. De doelpuntenmachine op leeftijd had het WK als stip op de horizon. ‘We houden contact in de toekomst, zoals we de laatste keer ook hebben afgesproken. We hebben het alleen over de komende wedstrijden gehad, meer niet’, aldus Andersson bij de bekendmaking van zijn selectie.

Jesper Karlsson van AZ behoort weer tot die selectie, de aanvaller staat inmiddels op zeven interlands. Voormalig FC Groningen-back Gabriel Gudmundsson kan in de Nations League zijn debuut maken. Zweden speelt in juni tegen Noorwegen (tweemaal), Slovenië en Servië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.