Ibrahimovic samen met grote rivaal onderdeel van supertrio in MLS-dreamteam

Reacties

Zlatan Ibrahimovic is wederom verkozen in het beste elftal van het seizoen in de Major League Soccer (MLS). De Zweedse superster van Los Angeles Galaxy vormt samen met Carlos Vela (Los Angeles FC) en Josef Martínez (Atlanta United) de aanval van het team.

Ibrahimovic samen met grote rivaal onderdeel van supertrio in MLS-dreamteam

Het is het tweede seizoen op rij dat Ibrahimovic zijn naam terugvindt in het beste team van het MLS-seizoen. De 38-jarige Zweed was dit seizoen goed voor liefst dertig goals bij Los Angeles Galaxy, dat afgelopen week zijn meerdere moest erkennen in stadgenoot Los Angeles FC in de halve finales van de play-offs in de Western Conference van de MLS. Bij dat team speelt de grote concurrent van Ibrahimovic: Vela. De Mexicaan was goed voor liefst 34 goals en troefde daarmee de Zweed af in de strijd om de topscorerstitel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Martínez, die samen met Ibrahimovic en Vela de aanval vormt van het MLS-team, is het zelfs al het derde seizoen op rij dat hij bij de beste elf van het seizoen behoort. De Venezolaan van het Atlanta United van Frank de Boer werd vorig seizoen topscorer met 31 goals en was dit jaar goed voor 27 goals in het reguliere seizoen.  Atlanta United speelt in de nacht van woensdag op donderdag tegen Toronto FC de finale van de play-offs Eastern Conference en bij winst daarop volgt de strijd om het kampioenschap tegen Los Angeles FC of Seattle Sounders FC.

Los Angeles FC is hofleverancier van het sterrenelftal met drie spelers. Naast Vela staan namelijk ook verdediger Walker Zimmerman en middenvelder Eduard Atuesta in het team. Dit is het gehele elftal van het seizoen in de MLS: Vito Mannone (Minnesota); Miles Robinson (Atlanta United), Ike Opara (Minnesota), Walker Zimmerman (Los Angeles FC); Alejandro Pozuelo (Toronto FC), Carles Gil (New England Revolution), Eduard Atuesta (Los Angeles FC); Maxi Moralez; Carlos Vela (Los Angeles FC), Josef Martínez (Atlanta United), Zlatan Ibrahimovic (Los Angeles Galaxy)

© Major League Soccer

Play-offs Major League Soccer


Wo 30 okt. 2019

Do 31 okt. 2019

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.