Ibrahimovic in VS met succes geopereerd aan knie

Reacties

De knieoperatie van Zlatan Ibrahimovic in de Verenigde Staten is succesvol verlopen. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Mino Raiola laten weten in een statement.

Ibrahimovic in VS met succes geopereerd aan knie

Ibrahimovic liep in het Europa League-duel met Anderlecht serieuze schade op aan zijn kniebanden en kan dit seizoen daardoor niet meer in actie komen voor Manchester United. Manager José Mourinho sprak daarna openlijk zijn twijfels uit of een spits van 35 jaar oud nog wel kan herstellen van zo'n zware blessure. 'Dat zal heel, heel erg moeilijk worden.'

Al vrij snel na het oplopen van zijn zware kniekwetsuur benadrukte Ibrahimovic echter sterker terug te zullen komen. Raiola heeft nu nogmaals laten weten dat de Zweedse aanvaller volledig zal herstellen en dat de blessure niet het einde van zijn loopbaan betekent. De ex-Ajacied zal voorlopig in Pittsburgh blijven om te revalideren van de operatie.

Voor welke club Ibrahimovic zijn rentree zal maken is nog onduidelijk. Zijn contract bij United, dat hem afgelopen zomer transfervrij overnam van Paris Saint-Germain, loopt af en het is de vraag of de clubtopscorer op Old Trafford blijft. Het is niet ondenkbaar dat de 116-voudig international van Zweden zijn loopbaan vervolgt in de Verenigde Staten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.