Huntelaar verrast met optreden in Kelderklasse

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar (38) dook afgelopen zondag tot verrassing van de amateurs van Concordia Wehl op bij een wedstrijd tegen het zesde elftal van HC’03 uit Drempt.

Huntelaar verrast met optreden in Kelderklasse
© Pro Shots

Huntelaar deed bij HC'03 mee in de thuiswedstrijd tegen het tiende elftal van Concordia Wehl en boekte een 3-1 zege. In het Kelderklasse-team speelt de oud-spits van onder anderen sc Heerenveen, Ajax, Real Madrid, AC Milan en Schalke 04 samen met zijn jongere broer Niek. 

Volgens HC'03-voorzitter Mart de Kruif, ook actief in het zesde elftal, wist Huntelaar opvallend genoeg niet het net te vinden tegen Concordia Wehl. De voormalig Oranje-international schreef zich vorige week in bij de amateurclub. 'Hij wil gewoon lekker voetballen. De club is een warm bad. Hij hoeft niks, hij mag alles', zei De Kruif over de komst van Huntelaar tegen Regio8.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het zesde elftal van HC'03 bestaat uit een mix van twintigers en oudgedienden. 'Waaronder ikzelf, met mijn 63 jaar, ik ben de oudste', zegt De Kruif. 'Het is een supergezellig team met een goede derde helft. Klaas-Jan kwam hier wel vaker, zijn aanwezigheid is voor ons niet zo opzienbarend.'

Hoofdredacteur Freek Jansen schreef onlangs over het onopvallende afscheid van fenomeen Klaas-Jan Huntelaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.