Huntelaar terug tegen Heerenveen, debuut lonkt voor Lang

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar keert tegen SC Heerenveen terug in de wedstrijdselectie van Ajax. Noa Lang is voor het eerst geselecteerd voor de selectie van de Amsterdamse hoofdmacht.

Huntelaar terug tegen Heerenveen, debuut lonkt voor Lang

Vrijdag tijdens de persconferentie gaf trainer Erik ten Hag nog aan dat Justin Kluivert en Huntelaar twijfelgevallen waren. De spits miste de afgelopen twee duels met ADO Den Haag en Vitesse vanwege kuitklachten. Beide aanvallers trainden zaterdagochtend nog apart van de groep, maar zijn dus tijdig fit.

Lang debuteert in de selectie van de hoofdmacht van Ajax. Hij is dit seizoen goed voor twee doelpunten in twaalf duels voor Jong Ajax in de Jupiler League. De achttienjarige aanvallende middenvelder maakte in juli zijn officieuze debuut voor Ajax 1 in een oefenduel met Olympique Lyon. Ajax en SC Heerenveen staan zondag om 14.30 uur tegenover elkaar.

De wedstrijdselectie van Ajax voor het duel met SC Heerenveen: Andre Onana, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Maximilian Wöber, Nicolás Tagliafico, Rasmus Kristensen, Mitchel Bakker, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Siem de Jong, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Amin Younes, Mateo Cassierra, Justin Kluivert, Noussair Mazraoui, Noa Lang.

Ajax-defensie moet tegen Heerenveen vooral letten op Dumfries
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.