Humor met de scheids: Eredivisie-spelers foppen Nijhuis

Reacties
Humor met de scheids: Eredivisie-spelers foppen Nijhuis
© ESPN
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Brian Brobbey, Bruno Martins Indi, Michiel Kramer, Jens Toonstra en Bart Vriends staan op scherp tijdens een wedstrijd die geleid wordt door scheidsrechter Bas Nijhuis. Hij werd in de maling genomen tijdens de opname van een promotiefilmpje.

De Eredivisie keert in het nieuwe jaar uiteraard terug bij ESPN en daarvoor werd het nodige promotiemateriaal opgenomen. Zo was het de bedoeling dat Nijhuis in een gelikt filmpje met Brobbey, Wout Brama, Martins Indi, Kramer, Toonstra en Vriends uit een deur kwam rennen.

De voetbalhumor won het echter van de commerciële gedachte: de spelers hadden met elkaar afgesproken om te blijven staan, waardoor Nijhuis in zijn eentje de actie uitvoerde. De scheidsrechter kon er hartelijk om lachen. 'Dit zijn al zes gele kaartjes', lachte Nijhuis mee. Daarbij was Nijhuis even vergeten dat hij vanwege zijn achtergrond geen wedstrijden van FC Twente (en dus van Brama) mag fluiten. Maar in een reactie onder de video liet Nijhuis weten dat de anderen op moeten passen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.