Horrorscenario voor Oxlade-Chamberlain: streep door WK

Reacties

Alex Oxlade-Chamberlain heeft zeer slecht nieuws gekregen over de knieblessure die hij dinsdagavond opliep tegen AS Roma. De middenvelder van Liverpool mist de rest van het seizoen én het WK met Engeland.

Horrorscenario voor Oxlade-Chamberlain: streep door WK

Liverpool laat in het midden waar Oxlade-Chamberlain precies mee kampt, maar heeft het in ieder geval over een blessure aan een knieband. Door de zware blessure kan de Engelse international dit seizoen niet meer in actie komen voor club en land, waardoor er ook een streep gaat door het WK in Rusland van komende zomer.

De 24-jarige Oxlade-Chamberlain viel dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen AS Roma al na een kwartier uit en verliet het veld per brancard. De middenvelder werd vervangen door Georginio Wijnaldum en miste hoe Liverpool uiteindelijk met 5-2 won van de Italianen.

'Oxlade-Chamberlain heeft vermoedelijk een zeer ernstige blessure opgelopen. Dat is enorm slecht nieuws voor ons. De selectie wordt er niet breder op dus we zullen creatief moeten zijn in de komende wedstrijden', zei Liverpool-manager Jürgen Klopp al na afloop van de wedstrijd tegen Roma.

Liverpool nam Oxlade-Chamberlain medio 2017 voor 38 miljoen euro over van Arsenal. Na een moeizame start groeide de Engelsman met Jamaicaans bloed uit tot een vaste waarde op Anfield. Oxlade-Chamberlain speelde al 32 competitieduels voor The Reds dit seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.