Hoofdrol Walcott in bizar League Cup-duel van Arsenal

Arsenal mag na een knotsgekke wedstrijd tegen Reading nog hoop koesteren de League Cup te winnen. Theo Walcott droeg met een hattrick bij aan het bizarre scoreverloop (5-7).

Reading leek zich geen zorgen meer te hoeven maken over het resultaat. Na 37 minuten stond er een zeer comfortabele 4-0 voorsprong op het scorebord. Maar Arsenal herstelde zich wonderbaarlijk. Walcott maakte in de laatste minuut de inhaalrace compleet door met zijn tweede treffer van de avond de 4-4 te maken.

Na de 5-4 van aanvaller Maroune Chamakh dwong Pavel Pogrebnyak in de 116de minuut van de verlengingen Arsenal tot het aanspreken van de volgende portie veerkracht. Daarover bleek de Londense formatie nog te beschikken want via Walcott en Chamakh werd het in de blessuretijd van de verlengingen 5-7. Foto: VI Images