Honduras laat Antillen ontwaken uit WK-droom

De WK-droom van de Nederlandse Antillen is voorbij. Honduras liet er in de tweede wedstrijd geen twijfel over bestaan welk land doorgaat in de WK-kwalificatie; 4-0.

De Nederlandse Antillen moesten in de tweede wedstrijd een 2-1 nederlaag wegpoetsen. Al na zeven minuten deelde de ploeg van bondscoach Bora Milutinovic de eerste klap uit met de openingstreffer van Amado Guevara.

Na ruim een half uur was het pleit definitief geslecht. Want na de 2-0 van David Suazo kreeg de Antilliaanse verdediger Eugene Martha in 34-ste minuut een rode kaart. In de tweede helft profiteerde Honduras nog twee keer van de numerieke meerderheid. Edgar Alvarez en Carlos Pavon tilden de stand naar 4-0, waarmee de uitschakeling voor het WK van de Antillen een feit was.