Hofland krijgt vertrouwen van Willem II: 'Vol overtuiging voor promotie'

Reacties

Kevin Hofland blijft aan als hoofdtrainer van Willem II. De oefenmeester werd onlangs aangesteld als interim-trainer om de ontslagen Fred Grim op te volgen. Ondanks degradatie uit de Eredivisie zijn de Tricolores enthousiast over de werkwijze Hofland.

Hofland krijgt vertrouwen van Willem II: 'Vol overtuiging voor promotie'

De Tilburgers kwamen tot een overeenkomst voor twee seizoenen met Hofland. De club zegt dat de twee maanden onder de trainer geleid hebben tot 'respect en veel tevredenheid'. Op basis daarvan ging kersvers technisch directeur Teun Jacobs dan ook in gesprek met Hofland.

‘De samenwerking met Kevin verlengen had onze hoogste prioriteit. Kevin is een ambitieuze en moderne trainer en heeft aangetoond spelers te kunnen inspireren om als een team samen te werken. Daarnaast is hij tactisch sterk en heeft hij veel oog voor de mens achter de voetballer', legde Jacobs via de officiële kanalen van de club uit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met Hofland wil Willem II in één jaar weer terugkeren naar het hoogste niveau. Dat begrijpt de oefenmeester zelf maar al te goed. 'Ik ben ingestapt om Willem II te helpen. Sportief gezien is dat gezien de degradatie niet gelukt, maar op andere vlakken is zeker vooruitgang geboekt. Daarnaast zie ik binnen de club nog veel mogelijkheden om te groeien.'

'Ik ben graag langer onderdeel van Willem II', vervolgde Hofland zijn betoog. Het doel is dan ook duidelijk. 'Ik koester de omgang met de mensen en wil dus met spelers, staf, medewerkers, supporters en sponsoren vol overtuiging voor promotie naar de Eredivisie gaan.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.