Hoffenheim laat Hoogma ervaring opdoen bij cultclub St. Pauli

Reacties

1899 Hoffenheim verhuurt Justin Hoogma de rest van het seizoen aan FC St. Pauli. De twintigjarige verdediger gaat daarmee zijn vader Nico-Jan achterna, die in Hamburg jarenlang voor HSV speelde.

Hoffenheim laat Hoogma ervaring opdoen bij cultclub St. Pauli

Hoffenheim nam Hoogma anderhalf jaar geleden voor 2,7 miljoen euro over van Heracles Almelo, maar sindsdien kwam de 1 meter 90 lange mandekker pas tot zes optredens in de hoofdmacht van de Bundesliga-club. En dus mag de jeugdinternational nu vlieguren maken bij cultclub St. Pauli, dat momenteel derde staat in de Tweede Bundesliga en met onder meer HSV en 1. FC Köln strijdt om promotie naar het hoogste niveau.

'Samen met Justin hebben we besloten dat hij zich op dit moment het best ontwikkelt als hij zoveel mogelijk wedstrijden speelt op een uitdagend niveau. Zowel Justin als wij zien na intensieve gesprekken met de verantwoordelijken bij St. Pauli dat hij deze kans in Hamburg krijgt', zegt technisch directeur Alexander Rosen over de tijdelijke transfer naar de club waar ook de momenteel geblesseerde Henk Veerman onder contract staat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.