Hoeness bevestigt interesse in Alonso en sluit andere trainer uit

Reacties

Uli Hoeness, erevoorzitter van Bayern München, heeft in een zaal vol verzekeringsagenten een update gegeven over de zoektocht naar een nieuwe trainer bij zijn club. Xabi Alonso is een zeer welkome kandidaat, Hoeness' neef Sebastian Hoeness staat niet op de lijst.

Hoeness bevestigt interesse in Alonso en sluit andere trainer uit
© Pro Shots

Alonso, de trainer van koploper Bayer Leverkusen, zou door meerdere Europese grootmachten begeerd worden, en Hoeness bevestigde dat er ook van zijn club concrete belangstelling is nu Thomas Tuchel aan het eind van het seizoen vertrekt uit de Allianz Arena. 'Hij heeft inmiddels aangetoond dat hij een trainer kan zijn voor de absolute top. Dat maakt het wel moeilijker, want naast Bayern komen dan ook clubs als Liverpool en Real Madrid kijken.'

Op verdere namen ging hij niet in, behalve dan de ontboezeming dat zijn neef Sebastian géén kandidaat is. Die doet het nochtans zeer goed bij VfB Stuttgart, maar oom Uli vreest aantijgingen van nepotisme. 'Het is niet in zijn voordeel dat hij Hoeness heet. Als hij een andere naam had en hetzelfde presteerde, dan zouden we vermoedelijk veel meer met hem bezig zijn dan nu het geval is. Sebastian heeft iets gepresteerd dat ik amper voor mogelijk hield', sprak Uli Hoeness wel lovende woorden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.