Hoedt en Braafheid hebben niets aan gelijkspel tegen Torino

Wesley Hoedt en Edson Braafheid hebben met Lazio gelijkgespeeld tegen Torino: 1-1. De jarige Hoedt (22, foto) begon zoals gewoonlijk in de basis, Braafheid speelde voor de verandering vijftig minuten en Ricardo Kishna bleef negentig minuten op de bank.

Lazio speelde een zwakke eerste helft tegen Torino, dat na twaalf minuten de openingstreffer maakte. Ciro Immobile kwam goed door aan de linkerkant en gaf voor op Afriyie Acquah. Zijn inzet werd gekeerd door keeper Frederico Marchetti, maar Andre Belotti reageerde sneller dan Hoedt en tikte de 1-0 binnen. Tien minuten later kreeg de thuisploeg van de strafschopstip een uitgelezen mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen, maar Ciro Immobile schoot hard over.

Na veertig minuten greep trainer Stefano Piolo in door Edson Braafheid, pas zijn tweede optreden van het seizoen, en Sergej Milinkovic-Savic in te brengen. In de tweede helft was Lazio een stuk dreigender. Marco Parolo zag na 67 minuten zijn volley op de paal belanden, tien minuten later mocht Lucas Biglia aanleggen van elf meter na een overtreding op invaller Keita Baldé. Hij liet Immobile zien hoe het moet en schoot overtuigend binnen.

Lazio, dat Stefan de Vrij nog steeds mist door een knieblessure, schiet niet zoveel op met het gelijkspel. De Romeinen staan wonnen al drie wedstrijden niet en staan op de achtste plaats drie punten achter Sassuolo, dat zondagmiddag (15.00 uur) thuis aantreedt tegen AC Milan.