Hoe Mac Allister en Salah proberen om Van Dijk op de kast te krijgen

Reacties

Virgil van Dijk oogt onverstoorbaar. In de kleedkamer van Liverpool wordt de aanvoerder van The Reds regelmatig getest door ploeggenoten Alexis Mac Allister en Mohamed Salah. 'We proberen hem gek te maken.'

Hoe Mac Allister en Salah proberen om Van Dijk op de kast te krijgen
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Liverpool plaatste zich woensdag voor de kwartfinale van de FA Cup. In gesprek met Dsports gaf Mac Allister een inkijkje in de kleedkamer. Daar krijgt Van Dijk het zwaar te verduren, want de Argentijnse wereldkampioen plaagt de Nederlander regelmatig met de veelbesproken uitschakeling van Oranje op het WK in Qatar.

Na de overwinning van de Argentijnen liepen de emoties bij Lionel Messi hoog op. 'Qué miras, bobo? Anda para alla, bobo!', beet hij Wout Weghorst toe. Vrij vertaald: 'Wat kijk je, idioot? Ga daarheen, idioot!' De woorden van Messi gingen vervolgens de wereld over en Mac Allister blijkt ze ook mee te hebben genomen naar Liverpool.

'Salah en ik zeggen de hele dag "anda para alla, bobo!" tegen Van Dijk. We maken hem gek en we zeggen het ook tegen elkaar', gaf Mac Allister met een lach toe in gesprek met Dsports. 'Of Van Dijk als een gentleman reageert? Natuurlijk, hij is echt een goed persoon. Cody Gakpo ook. Het zijn geweldige mensen. We hebben sowieso een heel fijne groep.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.