Historisch slechte start Man Utd: 0-2 achterstand binnen vier (!) minuten

Manchester United heeft een verschrikkelijk begin van de thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest achter de rug. Binnen vier minuten stond de ploeg van Erik ten Hag al met 0-2 achter.

Manchester United
3 - 2
Nottingham Forest

Taiwo Awoniyi (die in het seizoen 2016/17 nog op huurbasis voor NEC uitkwam) kreeg Old Trafford in de tweede minuut stil, door bij de eerste kans van de wedstrijd direct te scoren. De aanvaller werd de diepte in gestuurd en bleef oog in oog met André Onana erg kalm.

United was nog nauwelijks van die schrik bekomen, toen Onana in de vierde minuut nóg eens gepasseerd werd. Willy Boly werkte de bal, met weliswaar wat meer geluk dan wijsheid, binnen uit een vrije trap van Morgan Gibbs-White. De defensie van United zag er daar erg slecht uit.

Op het moment dat Boly scoorde, waren er 3 minuten en 47 seconden gespeeld. Manchester United kwam nog nooit eerder zo snel op een achterstand van twee doelpunten in een Premier League-wedstrijd.

De meegereisde supporters van Nottingham Forest vermaken zich opperbest. Zij zingen al plagerig 'sacked in the morning' richting Ten Hag, wiens ploeg in ieder geval nog tijd genoeg heeft om de opgelopen schade ongedaan te maken.