Hiddink prijst zich gelukkig na meningsverschil met Bilic

Reacties

Volgens West Ham United-manager Slaven Bilic had het Chelsea van Guus Hiddink niets over mogen houden aan het onderlinge duel van zaterdag. De Kroaat stelde dat de penalty waaruit Chelsea vlak voor tijd de 2-2 maakte een onterechte was.

Hiddink prijst zich gelukkig na meningsverschil met Bilic

'Het was geen strafschop. Ik ben er kapot van', aldus Bilic, verwijzend naar de overtreding Michail Antonio op Ruben Loftus-Cheek, die buiten het strafschopgebied gemaakt leek te worden. 'Het was er duidelijk buiten. Het gat tussen het strafschopgebied en de plek waar hij geraakt werd, is even groot als het gat tussen ons en de laatste plaats in de Premier League', vervolgde de manager van de nummer vijf van de ranglijst.

Hiddink, die dankzij de door Cesc Fabregas benutte penalty nog steeds ongeslagen is in de competitie, wilde tijdens de persconferentie geen hard standpunt innemen. 'Ik ben blij dat we die penalty kregen. Een oordeel vellen is moeilijk voor mij. Ik heb het idee dat de overtreding op de lijn plaatsvond. De lijn hoort bij het strafschopgebied.'

Na de 2-2 remise blijft Chelsea tiende. Het gat met de zesde plaats, die recht geeft op deelname aan de Europa League, is negen verliespunten. Toch houdt Hiddink hoop op Europese kwalificatie. 'Maar we moeten wel snel meer gaan winnen. Het is leuk dat we sinds mijn komst in de competitie niet verloren hebben, maar we hebben veel te vaak gelijk gespeeld', refereerde hij aan de zeven remises en vijf overwinningen sinds eind december.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.