Hiariej gaat Down Under na tien jaar Groningen

Reacties

Tom Hiariej speelt volgend seizoen in de Australische A-League. De middenvelder heeft een akkoord bereikt met Central Coast Mariners en hoeft alleen nog de medische keuring te doorstaan om alles definitief te maken.

Hiariej gaat Down Under na tien jaar Groningen

De 28-jarige Hiariej stond liefst tien seizoenen onder contract bij FC Groningen en kijkt enorm uit naar zijn Australische avontuur. 'Ik heb er enorm veel zin in en hoop dat ik iets kan toevoegen aan de Mariners en het Australische voetbal in het algemeen.'

'Ik weet dat jonge spelers bij de Mariners altijd kansen krijgen. Ik heb meer dan tweehonderd wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld in Nederland en hoop dat ik de jonge jongens met mijn ervaring kan helpen. Na een gesprek met de coach weet ik dat dit een echte familieclub is, net als FC Groningen', aldus Hiariej op de clubsite van zijn nieuwe werkgever.

Hiariej debuteerde in het seizoen 2007/08 onder leiding van trainer Ron Jans in het eerste elftal van FC Groningen. Nog nooit stond de verdedigende middenvelder bij een andere club onder contract, al werd hij wel verhuurd aan FC Emmen en SC Cambuur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.