Hete transferzomer voor gebroeders Hazard: Thorgan rond met Dortmund

Reacties

De familie Hazard leeft met gespannen gevoelens naar de aankomende transferperiode toe. Eden wordt al geruime tijd genoemd als mogelijke versterking voor Real Madrid en zijn jongere broertje Thorgan heeft nu zijn zinnen gezet op een overstap naar Borussia Dortmund.

Hete transferzomer voor gebroeders Hazard: Thorgan rond met Dortmund

Thorgan Hazard is bezig aan een sterk seizoen bij Borussia Mönchengladbach en wordt al een poosje aan Dortmund gelinkt. De 26-jarige Belg laat aan VTM weten dat hij reeds persoonlijk rond is met de huidige nummer twee van de Bundesliga: 'Ik heb zelf een akkoord met Dortmund', zei Hazard. 'Nu moet er wat bewegen bij de clubs. Het is niet langer aan mij. Ik laat alles over aan mijn vader (tevens zijn zaakwaarnemer, red.) en aan de clubs.'

Hazard tekende in 2015 een contract bij Borussia Mönchengladbach, dat de aanvaller destijds definitief overnam van Chelsea. Daarvoor had Hazard al op huurbasis voor Gladbach gespeeld. Zijn verbintenis loopt nog één seizoen door en nu hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Dortmund, hoeft Gladbach niet langer te proberen om dit contract te verlengen. De komende transferzomer is de laatste kans voor Gladbach om nog goed geld aan een vertrek van Hazard te verdienen.

Bij Dortmund moet Hazard de opvolger worden van Christian Pulisic, die naar Chelsea gaat. De Amerikaan zou op Stamford Bridge dan weer de opvolger kunnen worden van Eden Hazard. Hij staat hoog op de verlanglijst van Zinedine Zidane en Thorgan Hazard vertelt dat hij en zijn broer vroeger fan waren van Real, omdat Zidane daar destijds speelde. De vraag is of Real Chelsea kan overtuigen om zijn sterspeler te laten gaan; wat Eden Hazard wil, is wel duidelijk. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.