Het nieuwe stadion van Cambuur krijgt aardig vorm

Reacties

Op 7 juli 2022 werd de eerste paal geslagen van het nieuwe stadion van SC Cambuur. Ruim een jaar later worden de daken en gevels geplaatst, waarvan beelden zijn verschenen op sociale media.

Het nieuwe stadion van Cambuur krijgt aardig vorm
© Dijks Media

Aanvankelijk was het plan om aan het begin van het huidige seizoen in het nieuwe stadion te spelen, maar door vertraging is dat een jaar uitgesteld. De bedoeling is nu dat het nieuwe onderkomen in het begin van het seizoen 2024/25 in gebruik wordt genomen. De contouren van het project zijn inmiddels al duidelijk zichtbaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Op het X-account (voorheen Twitter) Stadion058, vernoemd naar het bouwproject, werden woensdag foto's gedeeld van de progressie tot nu toe. De vier losse tribunes staan inmiddels en momenteel worden de daken en gevels geplaatst. Het is de bedoeling dat het nieuwe stadion een capaciteit van 15.000 plaatsen krijgt.

Zo moet het stadion er uiteindelijk uit komen te zien:

© Cambuur
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.