Herstelde Robben kan voetbaljaar afsluiten met opsteker

Reacties

Arjen Robben komt mogelijk voor de winterstop toch nog in actie voor Bayern München. De rechtsbuiten heeft maandag in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Borussia Dortmund voor het eerst weer volledig met de groep meegetraind.

Herstelde Robben kan voetbaljaar afsluiten met opsteker

De inmiddels 33-jarige aanvaller stond ruim drie weken aan de kant met een hamstringblessure en was volgens coach Jupp Heynckes nog niet fit genoeg om afgelopen zaterdag in actie te komen in de competitiewedstrijd tegen VfB Stuttgart (0-1 zege). Het is nu afwachten hoe het lichaam van Robben op de training reageert, vervolgens wordt besloten of hij wordt opgenomen in de wedstrijdselectie.

Bayern sluit de eerste seizoenshelft woensdagavond in de eigen Allianz Arena af. Borussia Dortmund is dan te gast voor een duel in de achtste finale van het toernooi om de DFB Pokal. Bij de bezoekers heeft Peter Stöger de boel weer enigszins op de rit gekregen na het ontslag van Peter Bosz. De Oostenrijkse opvolger van de Nederlander heeft de eerste twee competitiewedstrijden gewonnen. Desondanks bedraagt de achterstand op Bayern in de competitie al dertien punten.

Ondertussen is het nog altijd onduidelijk of Robben voor zijn laatste halfjaar bij Bayern staat. Bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge heeft onlangs duidelijk gemaakt dat de buitenspeler voorlopig niet op een aanbieding hoeft te rekenen, mede vanwege de blessuregevoeligheid.

Samenvatting: VfB Stuttgart - Bayern München
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.