Heracles wil met Ajax praten over vastleggen Castillion

Hoewel Heracles Almelo zondag na de thuiswedstrijd tegen streekgenoot FC Twente (1-1) al afscheid van hem nam omdat hij terug zal keren naar Ajax, gaat de club proberen Geoffrey Castillion (foto) toch definitief over te nemen. Dit seizoen werd de aanvaller gehuurd van de Amsterdamse landskampioen.

Heracles wil met Ajax praten over vastleggen Castillion

De 21-jarige spits maakte dit seizoen drie goals voor Heracles. 'Geoffrey heeft veel potentie en ik zou hem volgend seizoen graag erbij hebben', aldus trainer Peter Bosz. 'Volgens mij heeft Ajax zijn contract verlengd om hem te kunnen inzetten als ruilobject. Wij hebben hier nog wel wat pareltjes rondlopen.'

Hoewel Heracles zondag ook afscheid nam van de tot tranen toe geroerde Braziliaan Everton, staat ook voor hem de deur nog op een kier. De aanvaller, die de Tukkers zeven seizoenen diende en met zeventig goals in 218 optredens Eredivisie-topscorer aller tijden is, heeft aangegeven gebruik te maken willen maken van zijn transfervrije status. Hij heeft zijn pijlen in eerste instantie gericht op een club in zijn vaderland.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen