Heracles strikt Jupiler League-revelatie als opvolger Pelupessy

Reacties

Mo Osman zet dinsdag zijn handtekening onder een tweeënhalfjarig contract met Heracles Almelo. De 24-jarige middenvelder maakt dit seizoen indruk bij Jupiler League-revelatie Telstar.

Heracles strikt Jupiler League-revelatie als opvolger Pelupessy

Osman en Heracles ronden dinsdag de laatste details van de transfer af. Met zijn Velsense werkgever had de voormalige speler van Vitesse afgesproken dat hij de stap naar de Eredivisie kon maken als die kans zich aandiende. Na het vertrek van Joey Pelupessy naar Sheffield Wednesday aasden de Almeloërs nog op versterking van de middenlinie.

'Ik ben er heel blij mee', reageerde Osman opgetogen. 'Dit had ik in mijn hoofd zitten toen ik voor Telstar koos. Daar mijn kans pakken en hopen op een stap omhoog. Het is een mooie beloning voor een prima half seizoen bij Telstar. Ze vonden het zonde dat ik vertrok, maar ze begrepen het ook. Mooi dat het begrip en de medewerking er waren.'

Osman doorliep de jeugdopleiding bij Vitesse, maar slaagde er niet in door te breken in het eerste elftal. Trainer Mike Snoei bood hem de kans bij Telstar zijn carrière een impuls te geven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.