Heracles presenteert tweede zomerversterking: 'Gevoel is goed'

Reacties

Heracles Almelo heeft de tweede zomerversterking van het seizoen gepresenteerd. Brian De Keersmaecker tekent tot de zomer van 2027.

Heracles presenteert tweede zomerversterking: 'Gevoel is goed'
© Pro Shots

De Keersmaecker komt over van FC Eindhoven, de club die hem al eens huurde van Beerschot en daarna definitief vastlegde. 'Brian is een middenvelder die onze scouting al een langere tijd intensief volgt en we wilden hem heel graag hebben. We zijn blij dat we hem nu voor vier jaar hebben vastgelegd', vertelt technisch directeur Nico-Jan Hoogma via de clubkanalen van Heracles. 

'Mijn eerste indruk van de club is erg goed. Iedereen is vriendelijk en het wow-effect van het stadion is groot. Ik verheug me erop om hier te spelen', aldus De Keersmaecker zelf. 'Heracles Almelo volgt me al langer en dat geeft een goed gevoel. Het is een grote club die nu weer gepromoveerd is naar de Eredivisie, het niveau waar Heracles Almelo thuishoort. Ik denk dat dit een goede volgende stap is in mijn carrière en ik kijk ernaar uit om hier te spelen.'

Heracles werd afgelopen seizoen kampioen in de Keuken Kampioen Divisie en speelt volgend seizoen dus weer in de Eredivisie. De club presenteerde eerder al Jannes Wieckhoff en hoopt ook snel Jetro Willems te kunnen presenteren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.